Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΜΑΣ "ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ" ΟΛΟΙ.. ΜΑΣ "ΔΟΥΛΕΥΕΙ" ΚΑΙ Ο ΔΡΙΤΣΑΣ.. "ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ".. ΕΙΠΕ !!!!


Την εκτίμηση ότι δεν συμφέρει τον Ταγίπ Ερντογάν να ακυρώσει τη συμφωνία με την ΕΕ, για τη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης, εξέφρασε ο Θοδωρής Δρίτσας.
Ο υπουργός Ναυτιλίας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, δήλωσε ακόμη ότι η Ελλάδα είναι μεν έτοιμη για να διαχειριστεί τις εξελίξεις σε αυτό τον τομέα, αλλά ταυτόχρονα ότι... ποτέ δεν μπορεί να είναι πραγματικά έτοιμη, καθώς τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς.
Σχετικά με τις δηλώσεις του Ερντογάν, για τη Συνθήκη της Λωζάννης, ο κ. Δρίτσας είπε πως ότι πρόκειται για απαράδεκτες και απορριπτέες τοποθετήσεις, που δεν μπορούν να αμφισβητήσουν το διεθνές δίκαιο. Πρόσθεσε ότι η στάση του Τούρκου προέδρου καταδικάζεται από το σύνολο των μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ακόμη, ο υπουργός απέδωσε τη μείωση των τουριστών προς τα νησιά στις εξελίξεις στην Τουρκία και όχι στην προσφυγική κρίση.

Lesvos Voice: Μας δουλεύουν όλοι μας δουλεύει και ο Δρίτσας.. ο σύζυγος της κας Τασίας... 
Γιατί τι άλλο μπορείς να πεις για αυτές τις δηλώσεις;;... 
Οι μείωση, είπε, των τουριστών στα νησιά - εννοεί τα δικά μας νησιά, του Β. Αιγαίου, γιατί πουθενά αλλού δεν σημειώθηκαν μειώσεις - οφείλονται στο πραξικόπημα στη Τουρκία.. Δηλαδή τι μας λέει;; ...ότι τα τσάρτερ που ακύρωσαν από την Γερμανία, την Ολλανδία, την Σουηδία και από αλλού, επηρεάστηκαν από το πραξικόπημα στη Τουρκία και όχι από τις εικόνες που έβλεπαν από το μεταναστευτικό.. 
Δούλεμα κανονικό δηλαδή.. αλλά δεν σταμάτησε εκεί.. 
Τον Ερντογάν δεν τον συμφέρει, είπε, να ακυρώσει την συμφωνία Ε.Ε. - Τουρκίας... γιατί όμως δεν τον συμφέρει δεν μας είπε.. αλλά η Ελλάδα, είπε, μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση... εσείς βλέπετε ότι η Ελλάδα μπορεί να διαχειριστεί την υπάρχουσα κατάσταση για να μπορεί να διαχειριστεί και μια "πτώση" της συμφωνίας που δεν ξέρουμε πόσους μετανάστες θα μας ..φέρει;;;
Σούπερ δούλεμα δηλαδή και σε αυτό..
Αλλά και το άλλο... επίσης ωραίο.. η στάση του Τούρκου προέδρου, είπε,  καταδικάζεται από το σύνολο των μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.. αλήθεια ποια χώρα καταδίκασε τις δηλώσεις του Ερντογάν;; ..εμείς δεν είδαμε κανέναν.. αντίθετα είδαμε τον εκπρόσωπο του Γερμανικού ΥΠΕΞ να μην απαντά σε ερώτηση αν η Λέσβος, η Χίος και η Λήμνος είναι Ελληνικά νησιά.. άλλα λόγια έλεγε.. 
Αυτό που πραγματικά αναρωτιόμαστε είναι αν πιστεύει πια κανένας αυτά που λένε κάποιοι Υπουργοί όπως ο Δρίτσας ;;;;



Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες