Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ.. ΕΝΑΣ "ΜΠΑΓΑΣΑΣ" ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ 85ΧΡΟΝΗ.. ΕΝΑΣ ΜΕ ΑΔΗΛΩΤΗ.. ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ.. ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΓΙΑ ..ΔΟΥΛΕΙΕΣ !!


Κατάντια... ένας 30χρονος εξαπάτησε μια 85χρονη... 
Σήμερα Δευτέρα το πρωί, σχηματίστηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάσου της Λέσβου, σε βάρος ενός άντρα ηλικίας 30 ετών, ο οποίος κατηγορείται για τα αδικήματα της κλοπής και της απάτης. 
Πιο συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες Κυριακή το πρωί, ο 30χρονος προσποιούμενος τον υπάλληλο Δημόσιας Επιχείρησης, αφαίρεσε, χωρίς να γίνει άμεσα αντιληπτός, από την οικία μίας 85χρονης γυναίκας, εξαπατώντας την, το χρηματικό ποσό των 580 ευρώ.

Απασχολούσε παράνομα αλλοδαπή... 

Την Κυριακή τα ξημερώματα, συνελήφθησαν στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας άνδρα ηλικίας 49 ετών και μία 29χρονη υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία - κατά περίπτωση - για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας του 49χρονου, διαπιστώθηκε ότι ο προαναφερόμενος απασχολούσε ως υπάλληλο στο κατάστημα του την 29χρονη, η οποία, όπως διακριβώθηκε, διέμενε παράνομα στη χώρα.   

Και ένας 18χρονος που ήρθε στη Μυτιλήνη για ..δουλειές !!
Στη σύλληψη ενός 18χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες του Σαββάτου, τα στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.
Συγκεκριμένα, κατόπιν ελέγχου στον ανωτέρω κατά την αποβίβασή του από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, βρέθηκαν στην κατοχή του, επιμελώς κρυμμένα στον πάτο της τσάντας του, οχτώ Δελτία Αιτούντος Διεθνής Προστασίας Τρίτων Προσώπων.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.



Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  



                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες