Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ.. ΕΝΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ 3 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ.. ΕΝΑΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ ΠΟΥ "ΒΡΗΚΕ" ΝΗΣΙΔΑ.. ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ..ΟΔΗΓΟΣ !!!



Τροχαίο στη Πέτρα με 3 τραυματίες...
Την Κυριακή το απόγευμα, στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Πέτρας – Μήθυμνας, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο με οδηγό έναν 34χρονο υπήκοο Αλβανίας, στο οποίο επέβαιναν μία 25χρονη ομοεθνής του και το ανήλικο τέκνο τους, συγκρούστηκε με άλλο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, οδηγούμενο από έναν 47χρονο υπήκοο Βουλγαρίας.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης των οχημάτων, ήταν ο τραυματισμός του 34χρονου, του 47χρονου και της 25χρονης, οι οποίοι  μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης.


Μοτοσυκλέτα "βρήκε" σε διαχωριστική νησίδα... 
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες του Σαββάτου, επί της οδού Π. Κουντουριώτη  Μυτιλήνης, όταν δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 46χρονος προσέκρουσε σε τσιμεντένια διαχωριστική νησίδα.
Αυτό είχε ώς αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας, να ανατραπεί επί του οδοστρώματος, ενώ λόγω της πτώσης του προκλήθηκε ο τραυματισμός του. 
Ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου παραμένει νοσηλευόμενος. 

Οδηγούσε μεθυσμένος...
Την Κυριακή τις πρώτες πρωινές ώρες, συνελήφθη στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. (Ομάδα Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων), ένας 32χρονος άνδρας, διότι κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου, διαπιστώθηκε να οδηγεί αυτοκίνητο, υπό την επήρεια αλκοόλ.
Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.



Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  





                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες