Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ.. 3 ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ ΒΙΑΣΑΝ ΕΝΑΝ 25ΧΡΟΝΟ ΜΑΡΟΚΙΝΟ.. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΤΗ ΠΟΛΗ...


Και νέα υπόθεση βιασμού "έσκασε" σήμερα στο κέντρο της Μόριας λίγες μέρες μετά τον βιασμό του ανήλικου που είχε κάνει και τότε ..αίσθηση.. όχι μόνο για το γεγονός του βιασμού αλλά και για την απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή να αφήσουν ελεύθερους με περιοριστικούς όρους τους 5 δράστες.. 


Σήμερα είχαμε λοιπόν έναν νέο βιασμό.. αυτή την φορά το θύμα ήταν έναν 25χρονος Μαροκινός και δράστες 3 Αλγερινοί ηλικίας 19, 20 και 24 χρονών... 

Προηγουμένως είχαν "φροντίσει" να τον ληστέψουν κιόλας και να του αποσπάσουν το ποσό των 320 ευρώ...  
Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για αδικήματα βιασμού και κλοπής. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Το θέμα είναι ότι όλοι αυτοί οι "τύποι" κυκλοφορούν ελεύθεροι στη πόλη, χωρίς κανένας να γνωρίζει το "ποιόν" τους, μέχρι να ..."εκδηλωθούν"... τραγικές καταστάσεις δηλαδή για ένα νησί που θέλει να πιστεύει ότι είναι και τουριστικός προορισμός..  όμως τα θέματα ασφαλείας δεν αφορούν μόνο τους τουρίστες αλλά και τους ντόπιους.. 



Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  

                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες