Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ ..ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ !! ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ;;;





Είναι πλέον οριστικό και μπορούμε να το αποδείξουμε.. είχε απόλυτο δίκιο ο Βουδούρης - ο ΓΓ του Μουζάλα που παραιτήθηκε - όταν έλεγε ότι "πειράζουν" τα νούμερα με τους μετανάστες που έρχονται στα νησιά αλλά και αυτά που βρίσκονται στη χώρα.. 

Εμείς εδώ στο Lesvos Voice δημοσιεύουμε τα στοιχεία που δίνονται επίσημα από το Ελληνικό κράτος κεντρικά.. 

Ενώ λοιπόν πριν δέκα μέρες "έδιναν" την Λέσβο ότι φιλοξενεί 5.958 μετανάστες, σήμερα την "δίνουν" ότι έχει ..5.873 ...δηλαδή μετά από τόσες μέρες και αφού καταγράφηκαν και μερικές ..δεκάδες αφίξεις, οι μετανάστες που βρίσκονται στη Λέσβο ..λιγόστεψαν !!!!!!! ..προφανώς ..εξαφανίστηκαν όπως έλεγε και η κα Τασία !!! 

Τώρα γιατί το κάνουν;; ..ε αυτό είναι μια "άλλη" κουβέντα, άλλωστε έχουμε πολλές φορές πει ότι το μεταναστευτικό είναι μια ...μεγάλη υπόθεση (!!!), που ξεφεύγει από αυτά που θέλουν να μας .."δείξουν".. 

Σας θυμίζουμε τι γράψαμε στις 1/10.. άλλωστε όσα γράφαμε τότε είναι και σήμερα επίκαιρα αφού απαντήσεις δεν πήραμε....

Στη Λέσβο σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία είναι αυτή την στιγμή 5.958 μετανάστες.. 

Αυτά όμως σύμφωνα, όπως είπαμε, με τα ..επίσημα στοιχεία.. 


Αν όμως λάβουμε υπόψη μας τις καταγγελίες του τέως Γ.Γ Βουδούρη.. του υφιστάμενου του Υπουργού Μουζάλα δηλαδή, τότε κανέναν δεν μπορούμε να πιστέψουμε για τον πραγματικό αριθμό.. 


Σας θυμίζουμε ότι ο Βουδούρης μετά την παραίτηση του είχε καταγγείλει, μεταξύ άλλων, ότι το Υπουργείο δεν δίνει τα πραγματικά στοιχεία γιατί λέει, δεν θέλουν να προκαλέσουν ...εντάσεις !!!!!


Αλλά και εμείς έχουμε επανειλημμένα ζητήσει, επιτέλους κάποιος υπεύθυνος να μας πει, πόσοι είναι οι μετανάστες που βρίσκονται στη Μόρια;;.. πόσοι στο Καρα Τεπε;;.. πόσοι είναι σε διάφορες δομές;;.. πόσοι είναι σε ξενοδοχεία;;... πόσοι είναι σε σπίτια;; ..πόσοι είναι οπουδήποτε αλλού;;..  


Ξέρουμε ότι ..δύσκολα ο .."υπεύθυνος" θα .."βρεθεί" να μας πει αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να ρωτάμε... 


Έτσι για να μη ξεχνιόμαστε..





Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  



                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες